Celebració de Sant Jordi 📚🌹🌹🐉 2022

L'alumnat del nostre institut va preprarar activitats molt diversificades per celebrar St. Jordi tant a Bonavista com a la La Canonja. Us deixem una petita mostra a continuació.

Activitat de lectura de petites històries i contes a les escoles de La Canonja i Bonavista per part de l'alumnat de 2n ESO B i F de l'institut Collblanc.


Activitat de lectura de contes als nens i nenes de la Llar d'Infants Mare de Déu de l'Esperança de La Canonja per part de l'alumnat de 2n ESO E.


Amb motiu de Sant Jordi, s'organitza una Jornada Literària amb la Gent gran Activa de La Canonja per part de l'alumnat de 2n ESO D de l'Institut Collblanc. Han llegit diverses lectures i han repartit als assistents roses i punts de llibre fets pel propi alumnat.



2n d'ESO E, ha participat en una Diada Literària organitzada per l'Institut Collblanc. L'alumnat ha fet una activitat de lectura en veu alta a la Llar de Jubilats de Bonavista.



3r d'ESO va fer diverses activitats amb motiu de celebració de Sant Jordi 📚🌹🌹🐉


A classe van relaitzar activitats de papiroflexia per crear una rosa i un drac.

Més tard es van desplaçar a la Rambla 15 d'abril, davant del Mural artístic de la Pilarín Bayés per conéixer i treballar els diferents elements i personatges il·lustres que hi surten.

Per últim, per engrescar la sortida, tot l'alumnat va acabar participant en les diferents activitats lúdiques de jocs tradicionals que el professorat va organitzar.
L'alumnat de 4t d'ESO ha gaudit avui d'una jornada lúdica i literària on han hagut de superar diversos reptes literaris. L'activitat s'ha dut a terme a l'Anella Mediterrània de Camp Clar i s'ha repartit en 6 proves on han tingut que rapejar poemes, córrer per memoritzar i recitar poemes en xinès i en àrab, posar en ordre els peces d 'un poema desordenat, transformar cançons d'actualitat a l'era medieval, inventar i interpretar una altra llegenda de St Jordi i esbrinar endevinalles a través de connectar paraules.

Els més joves de tots, l'alumnat de 1r d'ESO, es van quedar a l'institut per crear punts de lectura plens de color i il·lusió. 
Imatges y text: Istagram Institut Collblanc.