"Une amitié Untouchable", intocables!

El passat divendres 28 de gener, els alumnes de francès de 3r i 4t van poder gaudir d’una obra de teatre en francès a Tarragona. Aquesta activitat ja s’havia dut a terme altres cursos, tot i que en aquest últims, els alumnes s’havien quedat sense poder fer-la per culpa de la pandèmia.

 


Aquest any ha estat diferent. Malgrat les circumstàncies, els alumnes han gaudit d’una estona observant l’obra de teatre «Une amitié Untouchable». Aquesta obra està basada en la pel·lícula  “Intocables”, la qual va ser un èxit en tot el món. Aquesta obra contrasta dos mons completament diferents, un home milionari però tetraplègic i un noi pobre però en una condició física perfecta. També contrasta les dues classes socials de les quals provenen.


L’obra no va ser difícil d’entendre pels alumnes de l’institut, ja que el vocabulari i la història van ser treballats dies abans a classe per resoldre  dubtes. Després de la interpretació de la obra, els alumnes van tenir un temps destinat a fer preguntes als actors, ja sigui per saber alguna cosa relacionada amb l’obra, o bé alguna cosa enfocada a la vida personal dels seus actors.


En general va ser una activitat que va encantar als alumnes de francès i que, sense cap mena de dubte, els agradaria repetir el curs vinent. Esperem que d’aquí a un any la situació sigui millor i puguem gaudir encara més d’aquesta activitat.


Pol Miracle Sancho 3D