Truca el concert

Pla d'Entorn



Com cada any el nostre centre ha participat en una activitat promoguda des del PEE (Pla Educatiu de l’Entorn) en la que diverses escoles i instituts del nostre voltant es reuneixen per cantar Nadales.

Aquesta activitat l’any passat no es va poder realitzar degut a la pandèmia que encara avui estem patint, però aquest curs l’hem retornada i amb molta il·lusió.

La participació del nostre centre ha estat amb els alumnes de 1r de l'ESO D i els alumnes de 2n de l'ESO F. Han preparat per a l’ocasió la nadala “TRUCA EL NADAL”, una nadala de gran dificultat ja que, a banda  de tenir dues veus independents, a més a més, els alumnes havien de cantar fent un ritme de percussió corporal. Tot i això va ser un gran èxit i els alumnes van deixar en un bon lloc  el nom del nostre institut.

A la celebració d’aquest esdeveniment van fer acte de presència la Inspectora del Departament d’Educació, Rosa Maria Codines, i diversos dirigents de l’ajuntament de Tarragona que van obrir l’acte amb els seus respectius parlaments.

L’acte va concloure amb la interpretació d’una nadala conjunta per part de tots els centres participants, que per a aquesta ocasió es va triar la nadala “TORNA A  SER NADAL” .