Una moda sobre rodes. El patinet elèctric com un VMP

Prolifera l'ús del patinet elèctric arreu de la nostra població i per aquest motiu ens han il·lustrat amb el taller El patinet elèctric com un VMP (Vehicle de Mobilitat Personal) 



L'Eneko Merle, alumne de 2n de Batxillerat, col·labora amb la revista per oferir-nos els aspectes més rellevants d'aquesta formació rebuda. 

Una moda sobre rodes

En el centre escolar INS Collblanc hem rebut formació sobre els patinets elèctrics el 2 de novembre del 2021. S’ha fet una xerrada a l'aula de forma oberta sobre la seguretat als patinets elèctrics, és a dir, l'ús del casc, les llums, la circulació per les diverses vies i també de la responsabilitat personal. 

La finalitat del taller ha estat la conscienciació dels joves sobre la conducció dels patinets, tot realitzant comparacions amb altres mitjans de comunicació com el cotxe o la moto. Ens han mostrat els perills d'aquests vehicles de dues rodes dintre del marc europeu i d'altres ciutats.

En acabar l'espai teòric ens van deixar provar la conducció dels patinets al pati de l'institut. Des del meu punt de vista aquesta xerrada va estar molt educativa, realista i entretinguda perquè a banda d'aprendre aspectes sobre la seguretat del patinet i sobre diverses normes de circulació. El millor va arribar al final del matí perquè ens van deixar provar aquests patinets, i la veritat que va ser molt divertit i em va servir també per desconnectar.










Imatges: Ins Collblanc