Patis dinàmics

Imatges: Equip Educació Física

 Un pas endavant al centre

 El temps del pati, són estones molt desitjades per l’alumnat. Durant aquests moments es comparteixen jocs, s’experimenta i es desenvolupen habilitats socials.

 

Aquest curs s’ha volgut fer un pas endavant amb els patis per tal de poder fer-los més confortables, dinàmics i contribuir així, en el creixement personal dels i les integrants de l’INS Collblanc

També s’han plantejat com una eina d'inclusió mitjançant la qual el moment del pati té un sentit per a l'alumnat. S’ha innovat amb l’estructuració de dos patis de quinze minuts cada dues hores per l’alumnat de primer i segon de l’ESO. Poder sortir i estar menys estona seguida a l’aula els permet estar més concentrats/es i implicats/es amb les matèries, fent així una progressió de l’horari al qual estaven acostumats/es a l’educació primària.

En canvi l’alumnat de tercer i quart té un únic pati de trenta minuts a la meitat del matí. Aquest canvi també ha fet tenir menys gent al pati, reduir els conflictes i permetre organitzar activitats esportives mensuals. Actualment cada dia de la setmana el professorat d’educació física gestiona, organitza i dinamitza activitats de: bàsquet, tenis taula, boti-vòlei, vòlei o el joc del pitxi.

Equip d'Educació Física