EL SOPAR DELS IDIOTES, l'obra triomfal a 3r d'ESO



El passat dimarts 4 de febrer els alumnes de francès de l'institut Collblanc, vam anar a veure una obra de teatre en francès. L'obra era "le dîner des cons" (el sopar dels idiotes). És va representar a l auditori de la diputació de Tarragona i va ser organitzada per TRANSEDUCA.

Es tracta d'una adaptació de la pel.lícula del mateix nom. L'obra la representaven dos actors i una actriu la qual feia més d'un personatge. L'obra explica la història d'un editor que cada setmana organitzava un sopar amb amics, on cadascú d'ells havia de convidar un "idiota" o "friki". El que portava el "friki" més "friki" de tots, era el guanyador. El "friki"escollit pel protagonista, a més, era molt gafe. L'obra ens ensenya que les aparences enganyen i que no ens hem de riure de ningú. 


Ens va agradar perquè ens va fer riure molt. A més, un company de 3r ESO B (Alan Cobacho) va ser escollit entre el públic per interpretar el paper de Lucien Cheval. Va estar una bona estona a 'escenari. El seu personatge representava que estava afònic i era inspector d'hisenda. 


 MOLT RECOMANABLE!! 

Text escrit pels alumnes de 2n. ESO
Imatges: C. Aragoneses