TERRA BAIXA AMB 4T A i B



El passat 20 de novembre, els alumnes de 4t A i 4t B vam anar d’excursió al Teatre Metropol de Tarragona, on vam poder gaudir d’una representació de l’obra Terra Baixa, d’Àngel Guimerà. 

Imatge: Carme Fernández


Inicialment, vam llegir i treballar l’obra a classe, i posteriorment hem vist aquesta adaptació on només apareixien tres personatges. Pot semblar difícil entendre i representar l’obra només amb el Manelic, la Marta i el Sebastià; però, en canvi, es va poder entendre i gaudir perfectament. També ens pot sorprendre que eliminessin l’escena final on el Manelic mata el Sebastià. Però com els actors ens van explicar, si ho haguessin representat, ens hauríem quedat només amb allò i no amb el missatge de l’obra. 

Un altre detall a tenir en compte va ser que, en finalitzar l’obra, vam poder fer preguntes als actors i al director de l’obra. Cosa que va estar molt bé poder interactuar amb ells. 

Finalment, ens ho vam passar molt bé ja que va estar molt ben representada per uns grans actors. A més, la majoria mai havíem anat al teatre i vam poder gaudir d’una nova experiència. 

Clara Plaza, 4t A