MOTXILLES PLENES DE LLIBRES I IL•LUSIONS RENOVADES

INICIEM EL CALENDARI ESCOLAR!


Iniciem un nou any a l’institut Collblanc, Pot semblar un tòpic però moltes persones mesurem el temps segons el calendari escolar. El nostre any comença al setembre quan tornem a les rutines, als horaris i a les aules amb les motxilles plenes de llibres i il•lusions renovades. 


 Ja han arribat els nous professors i els nous alumnes. Noves energies per encarar un nou curs. A tots ells, els donem la benvinguda i els convidem a anar descobrint el nostre institut.

Com a novetat més destacada enguany inaugurem un programa de formació i inserció laboral de muntatge i manteniment d’equips informàtics, per alumnat entre 16 anys i 21 anys, interessats en aquest àmbit de la tecnologia. També tenim la nova oferta d’activitats extraescolars amb molta varietat com tennis taula, bàsquet, futbol sala, voleibol, handbol, hip hop, escacs i robòtica. 










PROJECTES

Projectes nous que conviuran amb els que ja tenim: un llibre a la motxilla, amb el qual potenciem l’hàbit de la lectura; el musical,en què brillen els alumnes que tenen l’habilitat de cantar, ballar i actuar; l’hort, per potenciar la sostenibilitat i l’ecologia; les activitats esportives, per evitar el sedenterisme; concursos, per premiar els millors alumnes, sortides, per a divertir-nos aprenent; la biblioteca, on poden agafar llibres jugar a escacs, etc... Tots amb l’objectiu de millorar les habilitats dels nostres estudiants, potenciant els seus punts forts i millorant els febles, creient fermament en la oportunitat que ens dona l’educació. 





Volem inaugurar doncs el curs i donar-vos a tota la comunitat educativa la més sincera benvinguda, recordant la importància del que fem cada dia tots junts en aquestes aules,que no és una tasca qualsevol, sinó com deia Nelson Mandela: 

 “L’EDUCACIÓ ÉS L'ARMA 

MÉS PODEROSA PER CANVIAR EL MÓN”.