PÒDIUM DEL COLLBLANC ALS CAMPIONATS DE CATALUNYA DE TENNIS TAULA

El passat cap de setmana la secció de Tennis taula de l'AEE Collblanc de La Canonja va  prendre part en el Campionat de Catalunya Escolar amb un gran èxit on es va aconseguir una medalla de plata i una altre de bronze en la categoria cadet masculí.


Els estudiants de La Canonja que van pujar al podi van ser Mario González López i Óscar Legaz Fonseca que van fer 2n i 3r lloc en la seva categoria. Els alumnes de 3r d'ESO de l'Institut Collblanc van deixar una mostra del gran nivell que tenen els jugadors que entrenen cada dimecres a la tarda en el gimnàs de l'Institut Collblanc, fet que a més es demostra que el tennis taula de l'AEE Collblanc va ser, després del TT Igualada i CTT Les Borges una de les institucions que més representants va  aportar als campionats nacionals dels Jocs esportius Escolars de Catalunya i que en aquesta edició es van celebrar a Reus.



Entre els altres participants cal destacar el 5è lloc per equips que en categoria infantil van aconseguir els alumnes de 1r d'ESO de l' INS Collblanc Izan García i Adrià Veciana,  i el 7è lloc de Miquel Galindo i Pol Miracle de l'AMPA Escola La Canonja en la categoria aleví masculí en la modalitat per equips. El campionat va ser tancat amb la participació per equips en la categoria cadet masculí del grup format per Mario González, Santi Crespo i Guillem González.   





L'èxit del Tennis Taula de La Canonja en els campionats de Catalunya és gràcies als entrenadors Joel López i Emilio Gómez, dos ex-jugadors i ex-alumnes del Collblanc, que porten els entrenaments amb gran dedicació i devoció des de fa anys per mantenir viu aquest esport i que perdura des de fa molts anys a La Canonja, fent el municipi un referent d'aquest esport a Catalunya a nivell escolar.