L'AP SALVA L'INSTITUT

Amb la creació d'un "Scape Room"


Els alumnes que formen part de l'Aula de Projectes han realitzat un crèdit de síntesi  amb la creació d'un "Scape Room".

En un dels jocs d'escapament que van crear i que els professors Míriam Millán, Nacho López i Pili Sales van acabar de perfilar, els alumnes de l'AP van enfrontar-se al repte de desconectar una bomba que havia col·locat un alumne per fer esclatar l'institut amb tots els estudiants a dins.
Per poder portar-lo  a terme els alumnes de classe es van dividir en dos grups. La tasca principal ha estat organitzar un escape room amb un fil conductor diferent. Els alumnes van dedicar-se a preparar les diverses pistes i proves amb el material proporcionat pels professors. A les diverses proves es van treballar continguts de diferents àrees.






Entre les proves que van haver de resoldre van haver de tot tipus: descobrir pistes amagades en llibres d'història, traduir un text en anglès, desencriptar missatges trobats amb jeroglífics o resoldre jocs matemàtics per obrir cadenats són uns pocs exemples de tot el que van haver de fer.








Va resultar una bona experiència que els alumnes van gaudir i van superar, per sort, amb molt d'èxit.

Fotos: Nacho López