Classificats per anar al campionat de Catalunya

EL TENNIS TAULA DE L'INSTITUT COLLBLANC UN  CAMPIONAT DE CATALUNYA ESCOLAR

Un any més els alumnes que participen en la secció de tennis taula de l'Institut Collblanc, han obtingut plaça en els propers campionats de Catalunya Escolars de Tennis taula que tindran lloc a Reus el proper 1 i 2 de juny.


Els jugadors que són entrenats un any més per dos ex-alumnes del nostre institut, Joel López i Emilio Gómez, van participar en el campionat territorial escolar de tennis taula en la modalitat individual i en la modalitat d'equips. En aquesta ocasió la representació dels jugadors canongins va ser molt nombrosa tal i com acostuma a ser cada any. Un total de 8 alumnes de l'Institut Collblanc i 2 alumnes de l'Escola La Canonja van lluitar per obtenir una plaça que els donés accés als campionats de Catalunya.

Izan García i Adrià Veciana en el partit de dobles que van jugar contra Reus Deportiu




Jacint Veciana i Óscar Legaz van disputar un partit molt igualat contra la parella del Reus Deportiu

En la categoria Infantil Masculí l'equip format per Izan García de 1rA i Adrià Veciana de 1rC van obtenir un meritori segon lloc que els hi dóna accés al campionat de Catalunya escolar. 



En la categoria cadet masculí Mario González  de 3r d'ESO i Óscar Legaz també de 3r d'ESO van quedar en 2n i 3r lloc aconseguint d'aquesta manera la seva participació en els campionats de Catalunya.

A la modalitat per equips l'equip format per Mario González, Santi Crespo i Guillem González van aconseguir classificar-se pels campionats de Catalunya en ser segons en la categoria cadet masculí. L'equip format pels germans Legaz, Óscar i Carlos, juntament amb Jacint Veciana no van tenir la mateixa sort de classificar-se tot i que van guanyar una meritòria medalla de bronze en quedar en tercer lloc.





A l'èxit canongí dels nostres alumnes s'afegeix el segon lloc per equips aconseguit per Miquel Galindo i Pol Miracle en la categoria aleví masculí. Els alumnes de l'Escola La Canonja també entrenen en la secció de tennis taula de l'AEE Ins. Collblanc.    



És destacable la fita aconseguida pels nostres estudiants ja que l'AEE Ins. Collblanc ha tornat a ser la institució esportiva escolar que més participants ha portat al campionat territorial dels Jocs escolars de Catalunya, cosa que els situa un any més com el màxim referent a nivell escolar d'aquest esport a nivell comarcal i un dels millors de Catalunya. 


Fotos: Nacho López