COMPETICIÓ DE TENNIS TAULA AMB ALUMNES DISCAPACITATS

L'institut organitza una activitat de tennis taula per a alumnes discapacitats procedents de diverses comarques de Tarragona. 


El dimecres 13 de març es va desenvolupar al gimnàs de l'Institut una activitat de Tennis taula per a alumnes discapacitats de diversos centres educatius especials i tallers ocupacionals de diverses comarques de la província de Tarragona. 


L'objectiu principal de l'activitat és promocionar en el nostre alumnat la integració social i la interacció amb les persones discapacitades a través de les pràctiques lúdiques i físiques. 




Aquesta jornada lúdica es realitza a l'Institut Collblanc i forma part del programa d'activitats esportives per a dicapacitats. El Consell Esportiu del Tarragonès coordina les competicions des de fa ja onze anys i el nostre centre organitza l'event esportiu. Des de de llavors el Collblanc és un referent col·laborador de les comarques de Tarragona.












Entre les activitats que es van realitzar hi havien jocs de punteria, jocs d'oposició, jocs d'habilitat i joc lliure de tennis taula perquè els alumnes més atrevits i amb més nivells poguessin competir entre ells.

En la jornada d'ahir van participar un total de 42 alumnes discapacitats que provenien de Tarragona, Torredembarra, el Priorat, Alt Camp i altres comarques. Les activitats van ser dirigides pels alumnes dinamitzadors d'activitats esportives del nostre Institut i els alumnes de la matèria optativa de Món sobre rodes de 3r d'ESO. El gran èxit de la jornada es va confirmar amb l'experiència tan enriquidora que els alumnes van viure, tal i com ells mateixos van expressar en finalitzar l'activitat.












Fotografies: Nacho López