Alumnes de 2n d'ESO a la fase provincial del concurs de Redacció Coca-cola

Ziani Manal, Hakima Benyakhlef, Estel Maestre, Nil Salla representen l'Institut Collblanc



Un curs més, l’Institut Collblanc ha estat representat al tradicional Premi Relat Breu Coca-Cola, que aquest any arriba a la seva 42èna edició. 

L’event va tenir lloc el passat dissabte 16 de març al Campus Catalunya de la URV, a Tarragona. Aquest Premi, organitzat per la Fundació Coca-Cola amb el suport del Departament d’Educació, fomenta la creativitat i l’expressió escrita en llengua catalana entre l’alumnat de 2n d’ESO. 

Els alumnes seleccionats pel professorat del Departament de Llengua Catalana participen a la fase provincial de Tarragona i amb les seves redaccions podrien arribar a estar triats entre els millors relats. 

Si arriben a la fase final, de18 relats guardonats am la distinció d'Or, el jurat n'escollirà un de sol, que guanyarà una tauleta. I si en pogués arribar a la fase estatal, el premi seria un viatge nacional o internacional. 
Agraïm a tots els/les alumnes de 2n d'ESO que van participar a la classe per la selecció del nivell de centre. I felicitem a Hakima Benyakhlef, Ziani Manal, Estel Maestre i Nil Sallaper haver-nos representat. 

Maria Carme Fernàndez