L'Aula de Projectes per la ruta dels castells




El passat 1 de febrer els alumnes de l'AP van fer una sortida de senderisme per recórrer la Ruta dels Castells de la desembocadura del Riu Gaià.

Aquesta ruta es caracteritza perquè transcorre per un paisatge envoltat d'una singularitat natural diversa i molt atractiva. Es tracta d'un camí molt planer, d'uns 5 kilómetres i, a més, assequible per a qualsevol tipus de senderista.

Senderisme a Tamarit-Altafulla-Ferran






La ruta es va començar cap a les 9:30 hores del matí a La Mora direcció al al Castell de Tamarit. En arribar al castell es realitzà un petit descans que va servir per observar les vistes marítimes i esmorzar. 
Més tard es va continuar la ruta per la platja fins a la desembocadura del Riu Gaià, just on comença l'Espai Natural del Riu Gaià. Allà mateix vam agafar el camí que va riu amunt i que s'endinsa per un bosc de ribera molt ombrívol. 





Cap a les 11,30h es van desviar cap al Poble d'Altafulla i van passejar pels carrers estrets i tranquils del seu centre històric. Aquí van gaudir de l'entorn i es van fotografiar amb el castell de fons. 


Després de caminar una bona estona van tornar al camí del riu on van dirigir-se finalment a Ferran.
Allà mateix, just al davant del Castell del poble hi havia la parada del bus que ens retornà cap a Tarragona al voltant de les 13h. 

Va ser una jornada de gran activitat amb el bon temps que vam tenir. 


Els alumnes s'ho van passar molt bé, tot i que es queixàren d'haver caminat molt, donat que vam recòrrer poc més de 8 km. 
    
FOTOGRAFIES: Nacho López