LLUMS, CÀMERA, ACCIÓ

El passat dimecres 28 de novembre, els alumnes de l’Aula d’Acollida vam fer una sortida al CaixaForum de Tarragona per participar en el taller “De la imaginació a la pantalla. Iniciació al cinema”. 
L'alumnat i el professorat toca ferro al Balcó del Mediterrani.
En aquesta sortida vam estar acompanyats pels professors Joan Palomo, Carla Garcia, Nacho López i Mireia Batet. També, vam poder compartir aquesta experiència amb alguns companys de l’Aula de Projectes. Va ser un dia fantàstic i per això us volem contar què és el que vam fer. 



🌞🌞Va ser un dia molt assolellat i aprofitàrem per fer-nos unes fotografies i recordar aquest moment.📸📸📸📸

De la imaginació a la pantalla. 

Iniciació al cinema

llums, càmera, acció

Presteu atenció i no us perdeu cap detall!! 

  • 🕗Vam sortir de l’institut a les 08:00 del matí i per poder arribar al lloc vam agafar un bus de línia que ens va deixar just a la porta de l’edifici. 
  • El taller va començar a les 09:30 i el primer que férem va ser veure un vídeo on se’ns va explicar una mica la història del cinema i la diferència entre realitat, fantasia i ficció. 
  • Després, va tenir lloc la part pràctica del taller i aquí ens vam convertir en vertaders protagonistes del cinema. 🎥🎥🎥🎥🎥🎥🎥


Us ho expliquem tot pas a pas. 


Un actor explica com es treballa

  • Ens vam dividir en dos grups per tal de crear cadascun una història que, més tard, hauríem de representar. 
  • La nostra instructora, també ens va repartir una targeta per a cada component del grup on apareixia el paper que havíem de realitzar durant la sessió. 
  • Hi havia un director, un càmera, un script, un claqueta i dos actors. 
  • Cadascú escollia un escenari on representar la seva pel·lícula i ens posàrem a treballar de debò. 
  • Un cop tots sabíem quina era la feina que havíem de fer ens vam posar a gravar les escenes. 
  • En vam haver de gravar vàries perquè com sabeu al cinema no tot surt a la primera. Tot i això, el resultat final va ser fantàstic i vam gaudir moltíssim. 


Al finalitzar el taller la instructora ens va felicitar pel bon treball que férem i nosaltres i els nostres professors vam quedar molt satisfets. 😊😊😊😊Una vegada sortírem del taller, vam aprofitar per fer un tomb per Tarragona i visitar algunes de les parts més boniques de la ciutat. Caminàrem una estona per la Rambla Nova fins que arribàrem al Balcó del Mediterrani on poguérem contemplar les meravelloses vistes que ens regala aquest lloc. 

👓👓👓👓👓👓👓👓