JORNADA NADALENCA D'HANDBOL DE 1r d'ESO

El dijous 20 de desembre el professor d'Educació Física que dóna la matèria a les classes de 1r d'ESO, Nacho López, ha organitzat una jornada esportiva d'handbol. Amb motiu de celebrar l'últim dia de curs lectiu abans de les festes de Nadal s'ha volgut realitzar una jornada lúdica per practicar aquest esport col·lectiu que han estat aprenent i practicant a classe d'Educació Física els alumnes de 1r d'ESO.















El torneig que ocupa dues primeres hores del matí, té com a objectiu que els alumnes apliquin part dels coneixements i habilitats adquirides a les classes a través d'una situació real de partit dins d'un ambient lúdic i esportiu on un dels principals trets motivadors dels participants es centra en l'oportunitat que tenen d'enfrontar-se als altres grups de primer.



En aquesta jornada, cada classe es divideix en dos equips. Cada equip juga aleatòriament dos partits de 20 minuts contra equips d'altres classes dels mateixos cursos de primer d'ESO. Un grup d'alumnes dinamitzadors esportius dels cursos de 3r, 4t i 1r de batxillerat, estaran repartits entre els 10 equips que participan de manera que s'encarregan de dirigir i controlar els seus equips durant la competició. Aquests alumnes posan a prova les seves habilitats de lideratge per controlar, gestionar, animar i motivar als nens i nenes de 1r d'ESO quan participin en el joc, sempre amb la finalitat de que imperi el FAIR PLAY per damunt de qualsevol resultat.




Per a la realització de la jornada esportiva es compta amb la col·laboració dels tècnics del Club Amics del Handbol de La Canonja que faran d'àrbitres dels partits, juntament amb el professor d'Educació Física Nacho López.