Sortida per Terra Baixa

El passat dijous 22 de novembre, els alumnes de 4t ESO A i B varen assistir a la representació teatral de Terra Baixa, d’Àngel Guimerà. 

El grup de 4t A i B davant de la façana del Teatre Metropol, Tarragona



El 22 de novembre l'Institut Collblanc, concretament les classes de 4t A i B, van anar al teatre Metropol de Tarragona a veure l'obra Terra Baixa d'Àngel Guimerà.

A les 8 havíem de ser a l'institut com un dia normal. A un quart de nou, vam anar cap a Tarragona amb l'autocar i, com que vam arribar una mica aviat, ens van deixar fer un tomb per la Rambla Nova per esmorzar. Després vam entrar al teatre juntament amb alumnes de Batxillerat d'altres centres. 

Durant 50 minuts vam veure l'obra que explicava com el Sebastià obligava la Marta a casar-se amb el Manelic perquè no el desheretessin, tot i que ella estava en contra d'aquesta decisió.  Finalment, la Marta s'enamora del Manelic i aquest, després de descobrir que ha estat enganyat, mata el Sebastià i fuig amb la Marta cap a les muntanyes. 

En acabar l'obra, es va fer un col·loqui amb els actors per resoldre dubtes del llibre. Un cop finalitzat, vam tornar a l'institut per fer classe. 
Álvaro Martín Velasco, 4t A