Alumnes de 3r d' ESO a les Notícies Vespre

En Pau Guinovart i Pep Torrents 

a l'Anella Verda de La Canonja


A classe de català, el nostre professor ens va proposar d'enregistrar una notícia audiovisual per després mostrar-la a l'aula. Nosaltres hem decidit donar-li un toc més professional i per aconseguir-ho hem intentat imitar el plató, les animacions i els ower thirds com si fossin d'un telenotícies de veritat. Inclús hem fet el temps!
Pep Torrens, presentador de les Notícies.
Vam començar a gravar el dia 28 d'octubre a la bicicletada per la via verda, però no ens va agradar el resultat i vam tornar a intentar-ho el dia 4 de novembre, el dia de la caminada.


Pau Guinovart, corresponsal a l'Anella Verda.

També vam poder entrevistar a la regidora de medi ambient i l'alcalde de la Canonja, que ens van demanar el vídeo per poder-lo penjar a la pàgina web de l'Ajuntament. 


Un cop a casa, amb tots els vídeos de la caminada que necessitàvem, ens vam posar a gravar el croma, que incloïa els titulars i el temps. Va ser la part més difícil, ja que s'havia de tenir una bona il·luminació per a poder esborrar el fons. 

Finalment vam estar editant durant uns quants dies fins a aconseguir el resultat que més ens agradava. Tot i haver de treballar bastant, ens ho vam passar molt bé durant tot el procés. 


Pep Torrents i Pau Guinovart


3r A