PROJECTE RESPECTA'M

RESPECTA'M A L'AP

Al final del curs passat, ja es va fer un tastet d'aquest projecte

El passat 26 de setembre els alumnes de l'Aula de Projectes van anar, juntament amb els grups de 4t d'ESO, a veure l'obra de teatre "RESPECTA'M". Aquesta obra és el resultat d'un projecte que va dur a terme fa dos anys el SAI (Servei d'Atenció Integral a les Diversitats Sexuals i de Génere) amb la participació de diversos instituts de Tarragona i que tracten temes que actualment preocupen i interessen molt als adolescents.


Foto del grup AP al Passeig de les Palmeres


Els alumnes van quedar encantats de l'obra ja que segons ells s'han vist retratats en moltes de les situacions que es donen durant la història que protagonitzen els 7 adolescents seleccionats per escenificar l'obra. 



Temes com la sexualitat, el masclisme, l'assetjament sexual, el respecte pel sexe oposat, l'alcohol, les drogues, la diversitat sexual, etc, són aspectes que es treballen i que poden ser aprofitats per desenvolupar posteriorment a l'acció tutorial a classe.





A l'AP, al final del curs passat, ja es va fer un tastet d'aquest projecte i s'han començat a treballar en aquest inici de curs els temes que envolten la igualtat de gènere i la problemàtica de la violència de gènere. 



El fet d'haver tingut l'oportunitat de presenciar l'obra teatral "Respecta'm" ha acostat més als alumnes a aquesta problemàtica social d'una manera més conscient i significativa, i això es nota molt a classe perquè venen més motivats.

Els alumnes de l'AP "toquen ferro" al Balcó del Mediterrani