VOLS PUBLICAR UNA NOTÍCIA?


Pensa una idea sobre la qual t’agradaria escriure… 

1. Tots els membres de la comunitat educativa poden participar i aportar articles, reflexions amb valors, reportatges, debats, mostres esportives, literàries, artístiques, científiques, etc.

2. En cas de formar part de l'alumnat, pot ser que el professor te l’hagi donada després d’una activitat o excursió però també pots proposar-la tu. Els temes poden ser de tot tipus: socials, econòmics, culturals… També poden ser creacions literàries teves, ressenyes sobre les sortides escolars, resums sobre els viatges, participacions a concursos, etc.

 3. Mira l’exemple que hi ha a la web sobre com redactar un article per a la revista. També pots consultar la pàgina d'aquest bloc "Com redactar?" 


4. Tingues en compte que pot ser més curta si és solament una breu descripció d’una fotografia o bé més llarga si estàs explicant tot un viatge (per exemple). Si és un poema, conte, entrevista… no et preocupis pel format.

5. Els escrits seran en català, castellà, anglès, francès o alemany.  Vigila l’ortografia i consulta amb el professorat tots els dubtes que tinguis. Preferiblement es comparteix pel Drive, però també es pot enviar en format word.

6. Busca una foto o fes-ne una. I no t'oblidis de citar la font (autor/a de la imatge). No la peguis, donat que perd qualitat.

7. Quan ja tinguis tant la notícia redactada com la foto, envia un correu electrònic a:


revistacollblanc@gmail.com

8. No t’oblidis d’adjuntar tant el document com la imatge!
És important identificar l’autor de la fotografia i de l’article amb nom, cognoms, curs i grup.

Anima’t a participar!